Nieuws

RBS Transport & S.E.T.O Logistics B.V Samenwerking vanaf 2024.

Strategische samenwerking: RBS Transport BV en SETO Logistics BV.

Bij RBS Transport BV begrijpen we dat een naadloze supply chain essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom zijn we trots op onze nauwe samenwerking met SETO Logistics BV. Samen bieden wij een uitgebreide logistieke dienstverlening die de complete supply chain van onze klanten bestrijkt. Complete logistieke oplossingen: Van begin tot eind

Door onze strategische alliantie met SETO Logistics BV zijn we in staat om complete logistieke oplossingen aan te bieden. Of het nu gaat om transport, warehouse, distributie of andere logistieke behoeften, wij zorgen ervoor dat jouw supply chain soepel en efficiënt functioneert, van het begin tot het eind. Voordelen van onze samenwerking: geïntegreerde dienstverlening: Door onze samenwerking kunnen we een breed scala aan geïntegreerde diensten aanbieden om aan al jouw logistieke eisen te voldoen.

Efficiëntie: wij streven ernaar om jouw supply chain te optimaliseren, waardoor je kosten bespaart en operationele efficiëntie verbetert. Flexibiliteit: samen met SETO Logistics BV bieden we flexibele oplossingen die aansluiten bij de dynamiek van de moderne markt.

Waarom Kiezen voor RBS Transport BV en SETO Logistics?

Complete dienstverlening: wij bieden een one-stop-shop voor al jouw logistieke behoeften. Betrouwbare partners: zowel RBS Transport BV als SETO Logistics BV staan bekend om hun betrouwbaarheid en toewijding aan klanttevredenheid. Expertise: onze gezamenlijke ervaring en expertise stellen ons in staat om te anticiperen op uitdagingen en effectieve oplossingen te bieden.


Per 1 juni 2021 beschikken wij over de nieuwe Renault T-Sleeper.


stage lopen ?

Geniet vanuit jouw rijdende kantoor van veel vrijheid, iedere dag een ander uitzicht en de mogelijkheid om veel uren te maken we begrijpen dat het een grote stap is om een andere weg in te slaan met jouw carrière. Als leerling chauffeur heb jij een veelzijdige, uitdagende functie.


Nieuw Logo.

Door ontwikkelingen van ons bedrijf zijn we dan ook per 1 mei 2022 over gegaan naar een nieuwe huisstijl en logo.


Truck tour 2023 Helvoirt

RBS Transport BV heeft in september 2023 weer mee gedaan aan de truck tour Helvoirt. Ook wij vinden het belangrijk deze mensen hun dag van hun leven te geven. En we genieten hier volop van.